Marcus Tuomela

KONSULT McKINSEY & CO
Mina utlandsstudier och MBA-examen har gett mig ett nytt spännande arbete och ett fantastiskt internationellt kontaktnät.

Marcus Tuomela är apotekaren som sadlat om till implementeringskonsult inom McKinsey. Efter att ha lett Apoteket Hjärtats e-handelssatsning vid centrallagret i Norrköping hade Marcus siktet inställt på att läsa en MBA vid något av Europas bästa universitet. Valet föll på IESE Business School i Barcelona och ett målinriktat arbete, kombinerat med ett stipendium från John Lennings, gjorde att planerna blev verklighet. - Det som framför allt lockade med IESE är deras värderingar, mångfalden i elevsammansättningen och ambitionen att fostra framtidens ledare till att arbeta etiskt och hållbart. Det har varit tuffa men enormt givande studier där ett högt tempo har kombinerats med teamarbete och konkreta uppdrag gentemot olika företag. Utbildningen har varit mycket utvecklande och jag har växt enormt som person. Att jag dessutom har lärt mig spanska och fått möjlighet att lära känna människor från världens alla hörn, gör det hela ännu bättre. - Inför mina studieplaner sökte jag på nätet efter möjliga stipendier och hittade John Lennings stipendiefond. Självklart är det enormt kul att jag fick stipendium till en utbildning som gett mig ett nytt spännande arbete och nya möjligheter för framtiden.

Jag kan verkligen rekommendera att studera utomlands, båda för att utveckla dig själv, ditt kontaktnät och ditt tänk kring internationalisering, avslutar Marcus.

89

projects


Skicka ansökan idag

Kommande styrelsemöte 

22/4 och 10/6

Marcus Tuomela

KONSULT McKINSEY & CO

Mina utlandsstudier och MBA-examen har gett mig ett nytt spännande arbete och ett fantastiskt internationellt kontaktnät.

LÄS MER

Marcus Tuomela är apotekaren som sadlat om till implementeringskonsult inom McKinsey. Efter att ha lett Apoteket Hjärtats e-handelssatsning vid centrallagret i Norrköping hade Marcus siktet inställt på att läsa en MBA vid något av Europas bästa universitet. Valet föll på IESE Business School i Barcelona och ett målinriktat arbete, kombinerat med ett stipendium från John Lennings, gjorde att planerna blev verklighet.

- Det som framför allt lockade med IESE är deras värderingar, mångfalden i elevsammansättningen och ambitionen att fostra framtidens ledare till att arbeta etiskt och hållbart. Det har varit tuffa men enormt givande studier där ett högt tempo har kombinerats med teamarbete och konkreta uppdrag gentemot olika företag. Utbildningen har varit mycket utvecklande och jag har växt enormt som person. Att jag dessutom har lärt mig spanska och fått möjlighet att lära känna människor från världens alla hörn, gör det hela ännu bättre. - Inför mina studieplaner sökte jag på nätet efter möjliga stipendier och hittade John Lennings stipendiefond. Självklart är det enormt kul att jag fick stipendium till en utbildning som gett mig ett nytt spännande arbete och nya möjligheter för framtiden. Jag kan verkligen rekommendera att studera utomlands, båda för att utveckla dig själv, ditt kontaktnät och ditt tänk kring internationalisering, avslutar Marcus.